Logotype Massagekliniken 1602 cool 9 (2)

Hej!
Vi hoppas på en riktigt färgsprakande höst med många solglimtar och frisk hög luft. Nu när kvällarna blir lite kortare, kan vi passa på att tända ljus och mysa med en god bok. Fortsätt att röra på dig fast det blir höst. Kom ihåg vardagsmotionen. Cykla till jobbet, gå en liten sväng på lunchen och se till att få dagsljus. Kanske har du planer på att börja med någon ny träningsform. Lycka till med vad du än företar dig! Har du FRISKVÅRDSBIDRAG från din arbetsgivare som du ännu inte uttnyttjat i år? Använd det hos oss på Massagekliniken.

Läs hela inlägget »

Härlig uppladdnings helg på Risön med vår närmasta samarbetspartner I rörelse fysioterapi.

Nu känner vi oss redo att möta dig med ny energi!

Sommar sommar sommar...
Vi har öppet hela sommaren, dock med begränsade öppettider. Så passa på att ta hand om dig lite extra på semestern, unna dig massage, ha lata dagar i hängmattan, umgås med nära & kära och bara va.

Varma hälsningar
Massageklinikenteamet
Karin, Lena, Ylva, Martina och Marie

Läs hela inlägget »

Vi önskar er en härlig påsk
Passa på att bara vara och umgås med nära & kära.
Vi tar lite påskledigt och har stängt from skärtorsdagen och är tillbaka igen tisdagen 23/4❤️❤️

Ny konst upphängd❣️
Idag har livskonstnären Eva-Marta Larsson varit och hängt sin underbart fina fotokonst, hos oss på Massagekliniken.
Varmt välkommen till oss på Vernissage 22 mars,
kl. 16.30-19.30, titta gärna in på www.eva-marthaphoto.com

Läs hela inlägget »

Vi hälsar Lena Ivemark välkommen till Massageklinikens team. Lena är massageterapeut med 15 års erfarenhet i branschen och börjar hos oss på måndag, 14/1 :)

Välkommen att boka tid till henne!

Vi Önskar er en riktigt
God Jul och ett Gott Nytt år!
Martina, Karin, Marie och Ylva

Teamet på Massagekliniken tar ledigt from 21/12 tom 2/1!
Njut av helgerna och ta hand om varandra!

Läs hela inlägget »

Unna någon du tycker om presentkort på massage i julklapp.

Det går bra att skicka ett mail/beställa via hemsidan -kontaktfliken. Eller komma in till oss på Massagekliniken, Ängemarken 8c.

Läs hela inlägget »

Vill du bli kollega i vårat goa team?
Vi söker dig massageterapeut med eget företag som vill arbeta med oss 2-3 dagar i veckan.
Kliniken är väletablerad med stort kundunderlag.
Är du nyfiken på oss, kika runt på hemsidan! För intresse och mer information, kontakta Martina Ahlin på martina@massagekliniken.nu eller 0706-52 58 00

Läs hela inlägget »

Vi önskar dig en riktigt skön sommar!
Fyll den med sånt som du gått och  längtat efter.
Massagekliniken har öppet alla veckor förutom V31, dock med lägre bemanning!

Sommar hälsningar
Ylva, Karin, Martina och Marie