Logotype Massagekliniken 1602 cool 9 (2)

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpi"Jag har skapat en ny flik på vår hemsida under en rull list, där vill jag ha in nyhetsbreven i kronoloisk ordning"
Ändra ordning på sidor
Hur du ändrar ordningen på…
Nyhetsbrev med MailerLite
nyhetsbrev
Nyhetsbrev med Get A Newsletter
nyhetsbrev
Se fler resultat
Vi använder Intercoms varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Kära kunder!

Vi har öppet som vanligt!

Vi följer och lyssnar på folkhälsomyndigheten angående nya coronaviruset covid-19. Om vi ser anledning att komma med nya rekommendationer så gör vi det.

Om du känner dig influensasjuk eller känner lindriga symtom som halsont, hosta eller snuva ber vi dig att omboka din behandling. Vi hjälper dig gärna att hitta ny tid.

Några enkla råd för att undvika att bli smittad eller att smitta andra:
-Tvätta händerna ofta
-Hosta och nys i armvecket
-Stanna hemma när du är sjuk

Tack för att du är med oss och hjälper till att hålla både dig och alla dina medmänniskor så friska som möjligt.

Varma hälsningar teamet på Massagekliniken

Etiketter: corona, virus

Denna veckan hade vi  HLR-kurs❤️ på kliniken.
Kunskaper som alltid behövs hållas uppdaterade. Tack till HLR-instruktör Kristina Ekström från KREVI, som höll kursen för oss.

Nu har Massagekliniken & I rörelse blivit med HJÄRTSTARTARE ❤️
”Flera vetenskapliga studier visar att tidig HLR startad direkt av lekman ökar chansen till överlevnaden 2-3 gånger, jämfört med om ingen HLR är utförd före ambulansens ankomst. Kan en hjärtstartare appliceras snabbt och en strömstöt ges inom tre minuter från kollaps, har så hög överlevnad som 70% påvisats vid bevittnade hjärtstopp med defibrillerbar rytm. Tid till behandling är den helt avgörande faktorn ”❤️

Läs hela inlägget »

Nu har konstnären Gunilla Nadler varit och hängt sin härligt fina konst ”rörelse” hos oss på Massagekliniken.
Varmt välkommen att komma in till oss och njuta av hennes alster. Ni kan också kika in på www.gunillanadler.com

Hurra!
Denna veckan firar vi att det var 5 år sedan som vi
flyttade till nya lokaler på Ängemarken.

Läs hela inlägget »

Tack alla kunder för det gångna året. Kliniken har mycket begränsade öppettider mellan helgerna. Vi är tillbaka igen 7/1 2020 . Varmt välkomna då.
Julkramar från tomtenissorna Karin, Ylva, Martina & Marie

Läs hela inlägget »

Dags för julklappsinköp...Unna någon du tycker om presentkort på massage/zonterapi i julklapp
Det går bra att beställa via www.massagekliniken.nu/kontakt eller komma in till oss på Ängemarken 8C.

Läs hela inlägget »

Massagekliniken besöker Cinnamon nu på fredag den 29/11 kl 11-15.
Vi erbjuder prova-på-behandling massage/zonterapi (ca 10 min) av fötter & axlar.
Passa på att träffa oss i butiken :)

Green Friday 29-30/11
Lämna in dina begagnade, hela och rena kängor i Cinnamonbutiken, så får du 200 kr rabatt på ett par nya skor eller kängor.
Vi skänker dina gamla skor till bättre behövande. Var med och gör en god gärning för människor och miljö!

Hej!
Vi hoppas på en riktigt färgsprakande höst med många solglimtar och frisk hög luft. Nu när kvällarna blir lite kortare, kan vi passa på att tända ljus och mysa med en god bok. Fortsätt att röra på dig fast det blir höst. Kom ihåg vardagsmotionen. Cykla till jobbet, gå en liten sväng på lunchen och se till att få dagsljus. Kanske har du planer på att börja med någon ny träningsform. Lycka till med vad du än företar dig! Har du FRISKVÅRDSBIDRAG från din arbetsgivare som du ännu inte uttnyttjat i år? Använd det hos oss på Massagekliniken.

Läs hela inlägget »

Härlig uppladdnings helg på Risön med vår närmasta samarbetspartner I rörelse fysioterapi.

Nu känner vi oss redo att möta dig med ny energi!