Logotype Massagekliniken 1602 cool 9 (2)

Vi tänker inte bara symptom
utan även orsak ...

Massagebehandling hos oss

För oss är massage en metod att lösa spänningar och blockeringar i vår kropp. Du kan få en förebyggande muskelservice eller en mer rehabiliterande behandling för att lösa ett mer specifikt problem. Om du behöver stressa ner, kan du få en lugn avslappningsmassage. 

Vi tänker inte bara symptom utan även orsak till smärta och spänningstillstånd. Många gånger sitter de korta, strama, spända musklerna inte alls där du har som mest smärta utan oftast så handlar det om att du har utsatt kroppen för statisk, ensidig och monoton belastning, t ex en ond axel kan spänningen sitta i arm, hand och framsidan av kroppen – då bearbetar vi de områdena. Eller huvudvärk kan komma ifrån spända axlar eller att du pressar tänderna. Genom att arbeta med själva grundspänningen ser vi att effekten av massagebehandlingen blir bättre. Man kan säga att vi jobbar med funktionell massage.  
 
Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov. Vi väver samman våra kunskaper och tekniker i triggerpunktsbehandling, bindvävsmassage, derego, koppning m.m och ser till att dina muskler fungerar.   
 
Om vi kommer fram till att du behöver annan professionell hjälp, så rekommenderar vi dig vidare till ex sjukgymnast, läkare, naprapat eller personlig tränare.
 
Läs mer om de tekniker vi använder oss av ...

Vi samarbetar med Fysioterapeuter

Vi samarbetar med Fysioterapeuter från I Rörelse, som finns under samma tak som oss, med gemensam entré.
Läs mer här ...