Logotype Massagekliniken 1602 cool 9 (2)

Ny konst upphängd.
Vi har glädjen att få ha Maria Seibts fina fotokonst hängande hos oss denna konstperiod.

Se mer av Marias fotokonst hos oss eller på https://instagram.com/maria_i_varandetsmagi

Läs hela inlägget »

Ge dig själv extra boost av vitaminer.
Lägg till en grön smoothie, ett effektivt sätt att få mer grönt tillskott i kosten.
Basen i denna energirika smoothie är avokado, bladspenat, ingefära/gurkmeja, saften av en citron/lime/apelsin. Blanda i bär ta det som du har hemma exempelvis frysta eller färska hallon, blåbär eller mango etc.
Häll i en skvätt vatten beroende på vilken konsistens du vill ha.
Blanda allt i en mixer. Klart! MUMS

Läs hela inlägget »

Vi vill tacka för året 2020!
Vi vill tacka er alla som varit hos oss på behandling under året, till er som avbokat för ni varit sjuka eller känt minsta förkylningssymtom, till er som inte varit hos oss under året för att ni tillhör riskgrupp eller inte varit här på behandling av andra anledningar. Vi vill också tacka dig som nu besöker vår hemsida och ännu inte varit på massage hos oss.
Klicka här om du vill läsa hela vårt senaste nyhetsbrev .

Läs hela inlägget »

Nu är mailen åter i funktion.  Så nu går det bra att nå oss den vägen. Välkommen

Läs hela inlägget »

Om ni behöver nå oss, vänligen hör av er på telefon 031-7116655 eller via vår Facebook sida.
Problemet är på väg att ågärdas av vår leverantör.

Läs hela inlägget »

Vi är så glada att Anders Larsson kommer och förstärker vårat team på Massagekliniken
Här är en kort presentation av honom:
Jag kommer ursprungligen från Lönneberga, Småland, men numera är jag "ena go gubbe" och trivs utmärkt med det. Jag utbildade mig till massör vid Kroppsterapiskolan i Linköping 1997 och jag har gått flera vidareutbildningar, bl.a. triggerpunktskurs, Deregoutbildning, kurs i muskeldiagnostik m.m.
Jag jobbar som massör och är certifierad av Branschrådet Svensk Massage samt medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Välkommen att boka tid hos Anders online på www.massagekliniken.nu eller på telefon 031 -711 66 55

Läs hela inlägget »

Vi uppmärksammar folkhälsomyndightens skärpta restriktioner som gäller sedan  torsdag V44. Vi håller fortsatt god handhygien och använder munskydd.
Vi ber dig omboka din behandling även om du bara känner lindriga förkylningssymptom.
Ta väl hand om er .

Läs hela inlägget »

"Den där känslan av ”flow”, att bli helt uppslukad av det du håller på med så att du glömmer tid och rum – den drabbar mig när jag sitter med skrivstift, färg och papper. Kalligrafi är ett hantverk, ett långsamhetens lov. Det tar tid att lära sig och tid att utöva. En kontrast till Word-dokument och Excel-filer. Och fruktansvärt kul! "

Så skriver Charlotta Folkelind på sin hemsida www.folkelind.se
Charlotta är utbildad kalligraf och illustratör och verksam inom dito som frilans. Göteborgsområdet är hennes bas.

Läs hela inlägget »

Hoppas ni har en fin sommar☀️
Från och med nästa vecka är hela teamet tillbaka från semestern men redan nu har vi fyllt på höstens bokningsbara tider!
Så passa på att boka tid.
Vi fortsätter såklart att följa Folkhälsomyndighetens rek ang Covid -19.

Läs hela inlägget »

Äntligen kan vi gå barfota igen och njuta av långa sommarkvällar.
Att gå barfota är bra för din kropp på många sätt, zonterapipunkterna under foten stimuleras. När du går barfota och rör på foten stärks alla små ben och muskler i din fot och de rör alla på sig. Genom det här blir din fot mer flexibel, som den borde vara naturligt.
Kliniken är bemannad varje vecka under sommaren (med begränsade tider V 29-32).