Logotype Massagekliniken 1602 cool 9 (2)

Ny konst upphängd, denna konstperiod hänger Linda Wennbergs färgstarka, härliga målningar hos oss. Kika gärna in på Lindas Instagram #colourart_by_Linda för att se mer av hennes målningar.

Läs hela inlägget »

Kliniken är bemannad varje vecka under sommaren (med begränsade tider V 29-30). Ni är varmt välkomna att boka en behandling på er egen semester.
Ett nyhetsbrev har nyligen skickats ut till alla kunder, du kan läsa det här:
Nyhetsbrev sommar 2021 från Massagekliniken (gansub.com)

Läs hela inlägget »

Att tänka på covidvaccination och massage!
Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer ang vaccin, då bör man avvakta massagebehandling 24 timmar efter vaccin, men om du får biverkningar är det viktigt att avvakta tills de har lagt sig.
Så vänligen omboka din massagetid om den skulle krocka med vaccineringen.

Läs hela inlägget »

Under veckorna 22-25 har vi nöjet att ha Nimi Malje som praktikant hos oss. Hon studerar till Medicinsk massageterapeut i Linköping på Bergqvists Yrkeshögskola.
Under dessa veckor finns det möjlighet att boka massagebehandling hos Nimi till ett reducerat pris.
Kostnad:
45 min Massagebehandling 150 kr
60 min Massagebehandling 200 kr

Boka:
För bokning kan du med fördel gå in online via vår hemsida www.massagekliniken.nu (välj elevbehandling) eller ringa oss på 031-711 66 55.

Presentation av Nimi:
Jag heter Nimi Malje och är Medicinsk massageterapeut eller nästan iallafall, jag läser tredje terminen av fyra på Berqvists yrkeshögskola och kommer under några veckor vara praktikant här på Massagekliniken.
Jag är certifierad massör genom branschrådet svensk massage, även utbildad inom personlig träning, kostrådgivning och stresshantering. Jag är född och uppvuxen i Varberg med en förkärlek till havet, hälsan och naturen. Med klassik svensk massage i grunden ger jag en djupgående massagebehandling som jag gärna kompletterar med undersökningar, stretch och träning.
Välkommen att boka elevbehandling.

Läs hela inlägget »

Nytt nyhetsbrev från oss ute nu:)
Läs här om du inte fått det i mailboxen.
Önskar er alla en härlig vecka!

Tack kära kunder för att ni visar respekt och samarbete med tanke på Covid -19. Det har pågått en lång tid nu och vi har under resans gång anpassat verksamheten och skyddsutrustningen på kliniken. Vi fortsätter att förhålla oss ännu ett tag. Var rädda om er och andra, håll i och håll ut!

Klicka här om du vill läsa hela vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev vår 2021 Massagekliniken (getanewsletter.com)

Ny konst upphängd.
Vi har glädjen att få ha Maria Seibts fina fotokonst hängande hos oss denna konstperiod.

Se mer av Marias fotokonst hos oss eller på https://instagram.com/maria_i_varandetsmagi

Läs hela inlägget »

Ge dig själv extra boost av vitaminer.
Lägg till en grön smoothie, ett effektivt sätt att få mer grönt tillskott i kosten.
Basen i denna energirika smoothie är avokado, bladspenat, ingefära/gurkmeja, saften av en citron/lime/apelsin. Blanda i bär ta det som du har hemma exempelvis frysta eller färska hallon, blåbär eller mango etc.
Häll i en skvätt vatten beroende på vilken konsistens du vill ha.
Blanda allt i en mixer. Klart! MUMS

Läs hela inlägget »

Vi vill tacka för året 2020!
Vi vill tacka er alla som varit hos oss på behandling under året, till er som avbokat för ni varit sjuka eller känt minsta förkylningssymtom, till er som inte varit hos oss under året för att ni tillhör riskgrupp eller inte varit här på behandling av andra anledningar. Vi vill också tacka dig som nu besöker vår hemsida och ännu inte varit på massage hos oss.
Klicka här om du vill läsa hela vårt senaste nyhetsbrev .

Läs hela inlägget »

Nu är mailen åter i funktion.  Så nu går det bra att nå oss den vägen. Välkommen

Läs hela inlägget »

Om ni behöver nå oss, vänligen hör av er på telefon 031-7116655 eller via vår Facebook sida.
Problemet är på väg att ågärdas av vår leverantör.