Logotype Massagekliniken 1602 cool 9 (2)

Sommartider

Sommar och snart kanske tid för semester och ledighet, en tid för återhämtning och få ladda energi. Sommar-återhämtning kan vara att läsa en bok, sortera garderoben, vila i soffan, lägg ett pussel, baka något som är din favorit, ta en promenad, gå på loppis, dansa till en glad-låt, ta ett dopp i sjön, krama en vän.

Vi har öppet nästan hela sommaren med något begränsade öppettider. Vecka 30 kommer Massagekliniken vara helt stängt. Längtar du efter MASSAGE så passa på att kika efter lediga tider online. Vi har fyllt på med bokningsbara tider.

Läs gärna senaste nyhetsbrevet här!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva C Johansson » Elevmassage med Ida:  ”Hej Ida, Har du ngn tid överhuvudtaget? är intresserad av 45 - 60 min massage oc..”

  • Heléne Jacobsson » Elevmassage med Ida:  ”Hej! Jag skulle vilja boka 2 60 minuters behandlingar den 4/4 samt 18/4 Gärna vi..”

  • Bengt Lindén » Elevmassage med Ida:  ”Hej, Vill gärna boka 60 minuters elevbehandling med Ida men ser till min förvåni..”

  • Ferida Boshnjaku » Elevmassage med Ida:  ”Vill boka en massage med Ida 60 minuter Tack”

  • Lisa Edsbäcker » Elevmassage med Ida:  ”hej, jag vill gärna boka en elev massage med Ida. skicka gärna förslag på tider!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln