Logotype Massagekliniken 1602 cool 9 (2)

Välkommen Anders!

Vi är så glada att Anders Larsson kommer och förstärker vårat team på Massagekliniken
Här är en kort presentation av honom:
Jag kommer ursprungligen från Lönneberga, Småland, men numera är jag "ena go gubbe" och trivs utmärkt med det. Jag utbildade mig till massör vid Kroppsterapiskolan i Linköping 1997 och jag har gått flera vidareutbildningar, bl.a. triggerpunktskurs, Deregoutbildning, kurs i muskeldiagnostik m.m.
Jag jobbar som massör och är certifierad av Branschrådet Svensk Massage samt medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.
Välkommen att boka tid hos Anders online på www.massagekliniken.nu eller på telefon 031 -711 66 55

Kommentera gärna: