Logotype Massagekliniken 1602 cool 9 (2)

Jul, jul strålande jul...

Nu är det snart julafton igen, så snabbt tiden går. Vilken fin och vit December vi har haft tills nyligen. Här på Massagekliniken har vi bråda tider, så här när det lackar mot jul.
Vi har öppet på kliniken både V52 och V1.

Vi behåller våra behandlingspriser efter årsskiftet och iallafall första halvåret 2023.
Så här när året går mot sitt slut och vi summerar så vill vi VARMT TACKA ER alla för att ni valt att komma till oss. Vi har gett extra många behandlingar detta år och haft möjlighet till det genom att vi nu är 5 terapeuter. Vi är så glada att få ta hand om just DIG. Nu önskar vi att du får en lugn och frisk jul och kan varva ner och förhoppningsvis mötas med nära och kära.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Eva C Johansson » Elevmassage med Ida:  ”Hej Ida, Har du ngn tid överhuvudtaget? är intresserad av 45 - 60 min massage oc..”

  • Heléne Jacobsson » Elevmassage med Ida:  ”Hej! Jag skulle vilja boka 2 60 minuters behandlingar den 4/4 samt 18/4 Gärna vi..”

  • Bengt Lindén » Elevmassage med Ida:  ”Hej, Vill gärna boka 60 minuters elevbehandling med Ida men ser till min förvåni..”

  • Ferida Boshnjaku » Elevmassage med Ida:  ”Vill boka en massage med Ida 60 minuter Tack”

  • Lisa Edsbäcker » Elevmassage med Ida:  ”hej, jag vill gärna boka en elev massage med Ida. skicka gärna förslag på tider!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln